sâmbătă, 8 martie 2014

Romantismul şi atuurile lui Frank Sinatra

      Nu sunt în măsură să spun cât de mare cântăreţ a fost Sinatra. Ca actor, el nu m-a entuziasmat, dar nici nu m-a oripilat. Am avut totuşi impresia că meritele îi erau mult umflate. Pe urmă am aflat că s-a bucurat de sprijinul unei organizaţii atotputernice şi m-am lămurit.
       Un coleg povestea că la o nuntă organizată în satul său, un cunoscut cântăreţ de muzică populară a sedus-o pe mireasă şi a fugit cu ea. Atunci a intervenit un alt dascăl, care a oftat şi spus : " Îţi dai seama ce scânteie s-a declanşat în sufletele lor ( al interpretului şi al miresei, n. m. Ş. T. )? Cât romantism!" O profesoară a zis şi ea : "Păi, şi la noi C. M. a avut o nuntă şi a fugit cu mireasa!" Altcineva a continuat : "Şi la noi, la fel. Ăsta fuge cu toate miresele de la nunţile la care e angajat!" Romanticul s-a posomorât brusc şi a reacţionat :" Eeeee, păi el, al dracu', fuge cu toate, aşa, la grămadă? Eu crezusem altceva!" Şi a început să-l înjure cu foc pe artistul priapic.
       Într-o familie de actori celebri nu dă cineva un vânt fără ca presa să vuiască. Aşa am aflat toţi despre neînţelegerile dintre Woody Allen şi Mia Farrow. Am aflat că Mia, când suferea mai mult, îi telefona fostului soţ, Frank Sinatra, care îi oferea înţelegere, afecţiune şi mai ales protecţie. Iată un bărbat adevărat, îmi spuneam. E puternic, sigur de sine, dar şi cu o notă de tandreţe romantică, mult apreciată de femei. Chiar şi de Mia Farrow, pe care o suspectam că este o paţachină greu de suportat. În fine, trec anii şi fostul majordom al lui Sinatra îşi publică memoriile. Ce aflăm de la bătrânul servitor? Că Sinatra avea obsesia curăţeniei - făcea şase-şapte duşuri pe zi -, că umbla îmbrăcat la patru ace, că prefera să stea în picioare, pentru a nu-şi strica dunga pantalonilor şi că avea un penis imens, pentru care îşi comanda chiloţi speciali. E, acum lucrurile sunt limpezi atât pentru romantici, cât şi pentru cei care erau uimiţi de succesele erotice neobişnuite ale legendarului personaj. Printre altele, a fost, şase ani, perechea Avei Gardner. Prin 1972 a fost căsătorit în secret, pe durata unui contract de un an, cu Victoria Principal, interpreta Pamelei din serialul Dallas.

Niciun comentariu: