joi, 17 noiembrie 2011

Pedofili și ouă de dinozauri

* Există o țară africană în care pensionarii reprezintă cam 1% din totalul populației. Și trăiesc acolo peste o sută douăzeci de milioane de oameni. Ăia nu au probleme cu sistemul de pensii, dar nici nu vreau să mă gândesc la ce se întâmplă cu bătrânii ! Singura preocupare a localnicilor pare a fi propria înmulțire, pe care profesorii o experimentează cu îndârjire chiar cu elevele, la școală. Într-o notă a Ministerului Educației se arată că nimeni nu poate pune capăt unui flagel devenit obișnuință : dascălii își violează discipolele chiar pe catedră, după încheierea cursurilor sau în pauze. Alea da, recreații ! De ce altă republică ne amintește oare situația mai sus pomenită ?
* S-ar părea că la noi n-au mai rămas de furat decât ouăle dinozaurilor care au trăit acum 67 de milioane de ani. Sunt oameni cu inițiativă care le-au vândut și pe astea !
* Aștept fiecare meci al lui Lucian Bute cu o din ce în ce mai mare încordare : știu că va veni inevitabil și momentul când va fi învins. Numai să aibă destulă înțelepciune și să se retragă fără să piardă nicio luptă. Așa ar fi frumos. Asta ar merita imaginea lui de om și de sportiv excepțional.

2 comentarii:

pantacruel spunea...

chiar el serban,
lucian bute, pe care il apreciez si eu la fel de mult, e un exemplu pentru toti. desi, parerea mea, campionul mentionat este (soar) unul contrafacut, crescut in sera, deloc natural. nu stiu daca se va retrage inainte de un prim meci mare (& cu adevarat dificil) sau abia dupa ce.

Şerban Tomşa spunea...

Panta,
cred că va avea parte și de meciuri mari. :) Ce, numai Doroftei să mănânce bătaie ca la balamuc ? :)