luni, 19 iulie 2010

Realitatea ne pândeşte la cotitură

Am aflat, cu surprindere, că un englez este cel mai apreciat bucătar din lume...
E ca şi cum ai spune că un eunuc este cel mai mare specialist în probleme legate de sex, un orb este cel mai important critic de artă şi un surd, cel mai strălucit compozitor...
Cu vicioşii care sunt somităţi în domeniul moralei ne-am obişnuit de multă vreme.
Paradoxul reflectă, în fond, banala, inepuizabila, incredibila realitate...

5 comentarii:

karina spunea...

Nu este cel mai mare bucatar ci doar unul de elita. Un bun chimist alimentar ce a reusit sa conceapa niste retete actualizate.
Succesul consta doar in mediatizare.

karina spunea...

Rectific: retete vechi, actualizate.

Multa perseverenta in meserie dar nu stralucire. Politica de marketing...

Şerban Tomşa spunea...

Karina,
mă batew gândul să mă iniţiez în tainele artei culinare... Poate că astfel aş evita pe viitor depresiile...Cu timpul stau prost.

karina spunea...

In ceea ce privesc retetele culinare sunt atrasa doar de "arta" culinara:) Imi place sa pregatesc salate, aperitive si prajituri de tot felul. Cel mai mult imi place sa le ornez.
Depresia nu cu asta o depasesti. Anturajul real sau chiar virtual te poate ajuta enorm.

Şerban Tomşa spunea...

Karina,
da, ai dreptate...:)