miercuri, 2 februarie 2011

De unde le scot ?

Nu știu de unde își iau televiziunile informațiile.
Cred că le inventează în proporție de 95%.
Am mai povestit cazul bătrânei care s-a speriat de un bețiv care îi confundase casa cu propria locuință și a fost surprins în timp ce urina liniștit în curtea femeii. Cineva din familia babei a chemat o televiziune faimoasă și au năvălit reporterii.
Ce credeți că spunea fătuca de la știri ?
Că un violator în serie siluise douăsprezece bătrâne din sat. Patru fugiseră din localitate, de rușine, iar două sau trei muriseră. Tot de rușine...
Cu mai multă vreme în urmă mi-am pierdut orice respect față de un anume Alexandru Atanasiu, pe atunci ministrul Educației, care dădea, ca salarii pentru profesori, niște sume aberante. Azi , un profesor cu toate gradele și cu 30 de ani de muncă în sistem, primește 1500 de lei.
Acum am văzut altă enormitate. Anul trecut, fiecare familie de țărani ar fi cheltuit, lunar, 1680 de lei !
De unde, fraților ?  Sunteți nebuni ? Ăștia nu strâng din pensie mai mult de 600-700 de lei și îi economisesc pentru facturi, lemne, medicamente și alimente.

2 comentarii:

El Desdichado spunea...

Ce se intampla acum cu presa din Romania e abominabil. Gaina cu oua de aur a lui Cristoiu a pus ghearele pe mass-media romaneasca. Presa nu mai reflecta, ea minte, mistifica, siluieste realul.

Şerban Tomşa spunea...

El Desdichado,
mă bucur să vă reîntâlnesc. :)
E jale. Trăim în ficțiunile unor idioți..