joi, 1 decembrie 2011

La ce mă mai aștept

* La ceremoniile legate de 1 Decembrie, Crin Antonescu va spune că Traian Băsescu a încercat să împiedice realizarea Marii Uniri, îmbiindu-l cu whisky pe regele Ferdinand, dar datorită vigilenței opoziției, întregirea țării a devenit realitate.
* Preafericitul Patriarh Daniel va da o dispoziție prin care stareții mănăstirilor vor avea dreptul să dețină cinci neveste tunse și legitime, după vorbele lui Urmuz. Măicuțele care dețin aceeași funcție vor fi recompensate cu un număr dublu de soți, aleși dintre călugării mai bolovănoși.  În incinta mănăstirilor vor fi amenajate restaurante, săli de masaj, piscine, saune și mall-uri.Totodată asupra medicilor care au constatat că maica Sebastiana a născut două gemene, concepute în postul Paștelui, va fi aruncată anathema.
* Arbitrii români de fotbal vor juca efectiv în echipele ai căror patroni au fost generoși cu ei. Vor înscrie goluri, vor da pase și îi vor faulta dur pe amărâții care n-au avut ce să le ofere.
* Va apărea o nouă lege la Sănătate. Pacienții fără venituri își vor plăti serviciile medicale cu propriile organe. De pildă, intri în spital, ți se repară stomacul, dar ești nevoit să cedezi jumătate din ficat. Vei rămâne fără ochi, mâini și picioare, dar vei beneficia de o funcționare ireproșabilă a prostatei !
* Fiindcă din salariu nu-și pot cumpăra nici două cărți, iar țara nu are bani decât pentru hoți, profesorii vor renunța la leafă și vor pleca la cerșit, luând la colindat casele foștilor elevi.
Prieteni, nu ratați ocazia și așteptați-i după ușă, cu bâtele pregătite !

18 comentarii:

george geacăr spunea...

dar prefectul pedelist al judetului tau ce la va spune profesorilor carora nu le mai da salarii de 3 luni? ori e si el victima pixelului albastru ca basescu?

Anonim spunea...

Triste aşteptări. Şi destul de realiste, din păcate.
:(

Şerban Tomşa spunea...

George,
nici acolo nu este exact așa cum se spune. Din banii alocați inițial de prefect, au dispărut fără urmă 40-50 de miliarde. E drept că ăia care i-au furat nu sunt profesori.

Şerban Tomşa spunea...

Blue,
m-aș retrage într-o mănăstire. Acolo viața e mai ușor de suportat. Liniște, aer curart, hrană de calitate, tot ce vrei la dispoziție. Numai să nu nimeresc într-un lăcaș de taici orientați împotriva firii. :)

george geacăr spunea...

au disparut fara urma banii din conturi? astea sunt povesti pedeliste. asa a disparut si flota romaniei, vinovatul acolo trebuie cautat

Anonim spunea...

Te înţeleg. Ar fi o alegere comodă, poate, dar nu şi o soluţie.
Mi-a venit de multe ori să fac la fel. Problema este că, indiferent unde ne-am izola, ne luăm şi gândurile cu noi.
:)

Şerban Tomşa spunea...

George,
a fost chemată curtea de conturi.
Povești spun toți. Și sunt narațiuni proaste, pentru proști. Deocamdată trăim toți în basmul scris cândva de Iliescu.

Şerban Tomşa spunea...

Blue,
poate că acolo voi avea mai mult timp și o liniște deplină. Dar poți să știi ? Dacă va fi o mănăstire de taici condusă de o maică ?

Anonim spunea...

Şerban,
Ce de adevăruri...!
Astăzi, însă toastez pentru viaţa noastră, a tuturor:
La mulţi ani!:))

george geacăr spunea...

in povestea lui basescu profesorii din judetul tau nu primesc banii 3 luni, iar mie si sotiei ne-au disparut 10 mil din salarii. chestia cu iliescu e un fel de alibi pt pedelistii care nu recunosc ce sunt

Karina spunea...

Astazi este Ziua Romaniei, nici a lui Basescu, nici a lui Antonescu:) Prin urmare va urez: La multi ani, romani!

Scorchfield spunea...

Teroristul de la Tanaku este liber, atenție că exorcizările se vor ține lanț, oamenii devin astfel mai liberi, liberi de orice, liberi de conștiință, beți de eterul minunat al libertății spirituale...
La mulți ani!
:)

Şerban Tomşa spunea...

Catia,
e o lume nebună, nebună, nebună. :) La mulți ani !

Şerban Tomşa spunea...

Karina,
ai dreptate ! La mulți ani, dar nu din ăștia, când sărăcia ne strânge de gât ! :)

Şerban Tomşa spunea...

Scorchfield,
după principiile aberant-mitologice ale ăluia de la Tanacu trăim noi acum. În plin Ev Mediu.

Karina spunea...

Pe vremea lui Ceausescu, toata lumea era rupta de foame...Pe vremea lui Basescu doar cei cu studii sunt rupti de foame. De aceea, oricine ajunge la putere, fura. Indiferent de partid. De douazeci de ani clasa politica fura. Nu vad niciun partid demn de incredere si nu vad nici un viitor bun presedinte! Avem nevoie de un hot "milos":)

Şerban Tomşa spunea...

George,
nu fac parte din nicio tabără. Nici pedeliștii, nici pesediștii nu m-au promovat în niciu fel. Ba unii din a doua gașcă m-ar lua cu pietre, în ciuda sprijinului pe care li l-am oferit, în calitate de om și de profesor, când le-a fost greu. Ambele tabere mă ocolesc chiar și când distribuie pomeni electorale.:)
Îți înțeleg îndârjirea. Și eu, să știi, o duc mai greu decât oricând. Dar nu mai cred că în țara asta sunt politicieni care vor pune valorile unde le e locul și vor face dreptate când vor ajunge la putere. Amin.
P.S. Singurul politic român care îi cheamă pe scriitori și pe oamenii de artă la el și le dă premii și bani este NECULAI ONȚANU, de la Sectorul 2, București. Nu contează din ce partid face parte. Sau da ?

1 decembrie 2011, 18:38

Şerban Tomşa spunea...

Karina,
ai spus un mare adevăr. Ăștia au pică pe oamenii care se îndeletnicesc cu științele și cu arta. Din cauza complexelor unor boi ( ăia din Grigore Alexandrscu !), suferă cei care mai deschid câte o carte, merg la teatru ori la concert. Le vom închide pe toate și ne vom instala tabăra în prima cârciumă !