duminică, 29 iulie 2012

Andreea Creţulescu

Printre moderatorii emisiunilor de ştiri, Andreea Creţulescu este o prezenţă care frapează prin luminozitatea ei. Nu-şi întrerupe cu mojicie invitaţii, nu face insinuări murdare, nu se ceartă ca la piaţă, nu jigneşte şi nu minte.
E inteligentă, gândeşte pe cont propriu, are idei, dicţie şi carismă, manifestându-se impersonal faţă de diferitele puncte de vedere exprimate de participanţii la emisiunile pe care le realizează la REALITATEA TV.
Nu în ultimul rând, ea este o femeie frumoasă.
Să te tot uiţi la televizor !

P.S. 1. Andreea Creţulescu are un partener permanen, căruia nu i-am reţinut numele, fiindcă este mai nou în domeniu, dar trebuie să remarc că şi acesta este un excelent profesionist.
       2.  Astăzi se împlinesc o sută de ani de la naşterea lui Nicolae Steinhardt.
Iată cele şapte păcate capitale identificate de Părintele Nicolae, altele decât cele canonice: 1) Prostia, 2) Recursul la scuze: Nu ştiu, n-am ştiut, 3) Fanatismul, 4) Invidia, 5) Trufia neroadă, 6) Turnătoria, 7) Răutatea gratuită. Mai adaug o a opta : dragostea cu sila”.

10 comentarii:

silvia spunea...

Aici îmi pare rău că vă contrazic, dar tocmai remarcam zilele trecute cît de părtinitoare şi agresivă este această moderatoare. Sigur, făcea parte din politica postului. Şi nici idei prea originale nu mi sa părut a avea. Erau toate într-un anumit trend. Cît despre luminozitate, de gustibus et coloribus non disputandum.

Ar fi fost într-adevăr frumos ca Nicolae Steinhardt să fi fost la această aniversare în viaţă, ca bătrînul acela din Alexandria, care tocmai a votat la cei 100 de ani...

Şerban Tomşa spunea...

Silvia,
:)
S-ar putea să mă înşel şi să fie agresivă. Dar mi s-a părut inteligentă, ca mai mulţi realizatori de la Realitatea.

silvia spunea...

V-aş răspunde cu o maximă a lui Eminescu : "Între caracter şi inteligenţă n-ar trebui să existe alegere...Inteligenţe se găsesc adese - caractere foarte rare." Eu tocmai lipsa de caracter, oportunismul, îl imput celor care lucrează azi în televiziuni şi nu numai acolo. Evident că sunt oameni inteligenţi, ascultîndu-i ai tendinţa să le dai rînd pe rînd dreptate, atît de bine stăpînesc arta discursului. Dar numai atît, din păcate...
Scuze pentru "sa"-ul strecurat din grabă...

Ryanna Pop spunea...

întru totul de acord cu "portretul"Andreei Creţulescu:)..şi mie-mi place de aceasta încă de pe vremea când era reporter de teren..apoi dicţia inconfundabilă fără pauzele acelea de “ăăăă”sau mai de curând ceva ce mă enervează la culme la majoritatea ştiristelor,”mnă”,sau “mnea”,ceva de genul acesta....
la capitolul păcate începusem să-mi fac o spovedanie,dar m-am oprit..că m-am gândit că totuşi uite despre prostie pe care o am şi eu într-o doză destul de mare nu pot spune că-i un păcat din moment ce aceasta vine uneori nu ştiu de unde taman când mă cred mai deşteaptă..sau cu invidia,uneori sunt invidioasă dar nu în sensul negativ adică să-l urăsc pe om că-i mai presus ca mine,ci la modul că nu-s în stare să fiu ca respectiva persoană..nu mă mai leg de restul că monopolizez pe aici discuţia,dar la ce ai adăugat tu eu aş mai spune că şi curiozitatea este un păcat imens..oamenii ăia care scormonesc în biografia ta,care îţi despică firul în zece nu în patru interpretând cuvinte ce nici prin cap nu-ţi trec în a le gândi,etc.etc…dar mă rog ,probabil că nu ar mai exista raiul dincolo de moarte dacă pe pământ nu ar fi păcate...zic şi eu!:)

Scorchfield spunea...

Nefiind legat prin cablu sau satelit de posturile TV - să fim serioși că nu le urmăresc pe net, această doamnă pomenită mai sus îmi face impresia (după ce am văzut câte poze cu dânsa pe net) că are ce ascunde; atât!

Şerban Tomşa spunea...

Silvia,
aşa e. Din păcate, s-ar părea că în România stăm foarte prost şi cu inteligenţa. O demonstrează toate taberele politice aflate acum în luptă.

Şerban Tomşa spunea...

Ryanna,
îmi plac şi Melania Medeleanu - una dintre slăbiciunile mele - şi încă vreo două fătuce. :)
Vorbesc româneşte şi spun lucruri interesante.

Şerban Tomşa spunea...

Scorchfield,
:)
S-ar părea că are şi ce să arate. :)
Te fericesc că nu te afli sub teroarea tembelizorului. Ştiam eu că eşti un băiat deştept şi absolut liber, în toate privinţele.

Camelia Săpoiu spunea...

Doamna pomenită mi se pare frumoasă, deşteaptă şi afurisită.
Şi acum o întrebare: acceptăm sau nu ... Realitatea?

Şerban Tomşa spunea...

Camelia,
"afurisită", ăsta e cuvântul !
Care realitate ? Cea din jurul nostru este de neacceptat, televiziunea cu acelaşi nume deformează şi ea informaţiile, dar nu până la manipulare grosolană, cum fac alte canale. :(