marți, 10 septembrie 2013

Tragedie / barbarie

             Era de aşteptat ! Cei mai mulţi parlamentari au votat pentru eutanasierea câinilor fără stăpân. Ştiam că în Parlamentul României, proştii sunt majoritari, că sunt nişte chilipirgii care nu se pricep la nimic, dar nu-mi imaginam că bipezii ăştia nu au suflet şi că nu ştiu că tot ce este viu este sacru. Din păcate tâmpenia înseamnă inconştienţă şi se asociază cu un soi de răutate agresivă, imună la orice undă de omenie, venită de la cei care mai gândesc. Pe când vor fi masacraţi pensionarii, intelectualii şi cetăţenii care cred în nişte principii morale şi trăiesc din muncă cinstită ?
              Guvernanţii noştri cretini îşi pătează mâinile cu sângele unor fiinţe nevinovate. Nu e prima dată. Nici nu vreau să mă gândesc cum o vor sfârşi. Totul se plăteşte mai devreme sau mai târziu.
              Iar ONG-urile, dacă iubesc câinii, să aibă grijă de ei, să-i ia acasă - aşa cum fac eu - şi să-i hrănească. Nu să-i încarce în dube şi să-i arunce prin satele acestei ţări de rahat.

P.S. Monica Tatoiu şi realizatorul tv Morar urlă că pentru un câine se alocă, în ţara noastră, de patru ori mai mult decât pentru un copil. Dacă ei nu ştiu ce vorbesc, îi anunţ că în câini nu se investeşte nimic : banii ajung în buzunarele şmecherilor care se bazează pe opinia şi votul unor alegători fără niciun Dumnezeu.

2 comentarii:

Ion Valentin Ceausescu spunea...

parca e un vis urat. nu-mi vine sa cred. e aproape cliseic. atata populism si hotie nu credeam ca pot exista, dar exista. si inca cum. am scris si eu, am venit cu solutie umana, dar cine ma asculta?

Şerban Tomşa spunea...

Val,
e o barbarie. Ăştia nu sunt oameni. Dacă ar fi convinşi că ar câştiga voturi prin punerea în vânzare a cărnii de intelectual, ei ar vinde toţi alfabetizaţii, feliaţi şi ambalaţi în folie. Nişte nenorociţi !