vineri, 1 ianuarie 2010

SUBSCRIPŢIE PUBLICĂ pentru VIAŢA FĂRĂ URMĂRI de Adrian Suciu

SUBSCRIPŢIE PUBLICĂ

pentru publicarea volumului de versuri

VIAŢA FĂRĂ URMĂRI

de Adrian Suciu,
în tălmăcirea grafică a lui Vlad Ciobanu,
cu o prefaţă de Daniel Cristea-Enache.



Volumul, care va apărea în cursul anului 2010, la Editura Brumar din Timişoara, în condiţii tipografice de excepţie, este prima carte cu tiraj comercial care va fi publicată integral prin subscripţie publică în România după al Doilea Război Mondial. Lista de subscripţie va fi publicată în interiorul volumului, în ordinea cronologică a subscripţiei. Suma minimă de subscripţie este de 30 RON pentru un exemplar din tirajul normal, 50 RON pentru un exemplar individualizat, hors tirage, numerotat manual şi semnat de către autor, conţinînd o filă de manuscris original al acestuia şi 100 RON pentru un exemplar personalizat conţinînd, în plus, o gravură a artistului Vlad Ciobanu, într-un tiraj limitat strict la numărul celor care aleg această variantă de subscripţie. Suma de subscripţie acoperă preţul de producţie al exemplarului şi costurile de expediţie, logistică şi corespondenţă.

Informaţii relevante despre activitatea literară a scriitorului Adrian Suciu pot fi găsite pe site-ul personal al acestuia, la adresa www.adriansuciu.ro Autorul poate fi contactat direct, pentru orice informaţii privind subscripţia şi condiţiile editoriale de apariţie a volumului, pe e-mail-ul poezie@adriansuciu.ro

P.S. Am avut serioase probleme cu netul şi de aceea nu am putut răspunde emoţionantelor urări făcute de prieteni dragi, a căror afectivitate mă copleşeşte : BlueIris, George, Liviu, Cioburi, Xia, Marius, Panta, Flavius, Fanfan (în ordinea în care ei m-au "colindat" )... Cu scuzele de rigoare, le întorc înmiit cuvintele frumoase şi le doresc să aibă parte de Lumină şi Pace, să fie înconjuraţi de frumuseţe, iar cerul să le surâdă... Aceleaşi gânduri le am şi pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu au reuşit să-mi scrie... Sărbători fericite tuturor ! La mulţi ani !

Niciun comentariu: