joi, 11 august 2011

LIVIU DRUGĂ citind din Ghețarul




Îi mulțumesc scriitorului Liviu Drugă pentru gestul său mai mult decât prietenesc. În prezent, Liviu Drugă lucrează la un roman care se anunță extraordinar.

10 comentarii:

Liviu Drugă spunea...

Ei, dragă Şerban, iată-mă făcut , pentru prima dată, scriitor,înainte de publicare. Ştiu că mă alătur şi eu celor deja mulţi care se consideră aşa, publicând, pe degete numărate, câteva articole mai mult decât obscure în presa noastra (neliterara), aia PREA plină de cuvinte dătătoare din coadă ca nişte căţei de pripas. Să îţi fie vorba de aici de aur... masiv :))

Şerban Tomşa spunea...

Liviu,
ești un scriitor extraordinar și apariția romanului tău va confirma părerea mea. Și ai și răbdare, condiție esențială pentru un romancier. E o însușire rară pe care o mai posedă, de pildă, Radu Aldulescu, pe care știi că îl prețuiesc în mod deosebit.

Ryanna Pop spunea...

felicitări,la pătrat!..unele pt.autor:)..altele pt.viitorul autor,Liviu Drugă şi pt.inspirata lui idee de a posta prin clipul realizat fragment din frumosul roman"gheţarul":)..
un weekend minunat,şi plin de inspiraţie,amândorura!:)

Şerban Tomşa spunea...

Ryanna,
îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase.
Liviu este un talent rar și un om care știe să aprecieze și ceea ce scriu alții.
Am încercat din nou să comentez pe blogul tău și n-am reușit. :(

Ryanna Pop spunea...

Şerban,
eu am făcut ce-i drept nişte setări prin care restricţionez comentariile anonimilor,şi doar persoane ce nu au blog şi au vrut să-mi lase o notiţă,mi-au sesizat acest aspect..în rest toţi din cei pe care i-am cunoscut pe aici,mai îmi lasă ceva comentarii..la tine însă se pare că cineva este chiar rău intenţionat ,şi posibil să-ţi boicoteze orice intenţie de comunicare în virtual,sau există vreo eroare tehnică legată de al tău cont din partea admn.google,şi mi se pare mai plauzibil acest lucru ,deoarece o persoană pe care o cunosc din afara blogosferei ,ca să poată comunica mai direct cu mine şi-a făcut şi ea blog,şi sub nici un chip nu a mai putut să publice,nici la mine nici pe blogul ei pe care l-a abandonat la final,şi ne mulţumim să ne înştiinţăm doar prin email:)...desigur regret acest aspect,deoarece,intervenţiile tale în scrierile mele îmi fac o mare onoare,iar impresiile tale şi părerile pe care le exprimi sunt sfinte sufletului meu..dar mă bucur totuşi că "uşa"casei tale virtuale este mereu deschisă,şi pot intra oricând admirând comorile spirituale pe care le deţii şi cu atâta dăruire le oferi tuturor celor care-ţi trec pragul...
o duminică minunată să ai alături de familia ta!:)

Şerban Tomşa spunea...

Ryanna,
chiar nu-mi dau seama ce se întâmplă. În primăvară îmi fuseseră sparte toate conturile. Nu ascund nimic, nu fac spionaj, îmi văd de treaba mea. În România, ca să poți trăi fericit, trebuie să fii un NIMENI cu o funcție bine remunerată.
În acest caz, cred, totuși, că e vorba de niște erori. La mai mulți prieteni, blogurile nu funcționează cum trebuie.

Sebastiana spunea...

buna, de ce nu mai sunt la tine in blogroll?
la mine esti.
vrei sa incetam colaborarea?
nici nu m ai anuntat ca ai renuntat la mine...
Bianca,
astept mail.

Şerban Tomşa spunea...

Sebastiana,
sunt urmărit, mi se sparg conturile, îmi dispar prieteni de pe blog ori Facebook, etc. Îmi scapă rațiunea acestor acțiuni. Au dispărut mai mulți și trebuie să-i recuperez. Îți dai seama că n-am renunțat la tine. Să-mi lași adresa de mail, ca să-ți scriu.

Karina spunea...

felicitari lui Liviu pentru acest clip...ghetarul tau merita...

Şerban Tomşa spunea...

Karina,
mulțumesc.
Meritul este al lui Liviu. Să vezi ce merite vom avea amândoi după ce ne vom publica următoarele romane ! Eu l-am terminat pe al meu, dar sunt probleme de altă natură.
Mi-e dor de tine.