marți, 18 decembrie 2012

Mesaj extraterestru ?

S-a întâmplat pe 26 noiembrie 1977, în reţeaua Southern ITV (care cuprinde Londra de Sud şi Sud-Est), la o emisiune de televiziune din Anglia. martinfrost.ws arată că, timp de cinci minute, începând de la ora 17.12, mesajul s-a suprapus peste vocea prezentatorului de ştiri, Ivor Mills. Cinci emiţătoare au fost deturnate în acelaşi timp, răspândite pe distanţe mari, iar Autorităţile Independente ale Audiovizualului nu au fost conştiente de faptul că mesajul este superior semnalului lor. Specialiştii în OZN i-au asigurat pe ascultătorii emisiunii că este un mesaj extraterestru, deoarece conţinea nume, concepte şi expresii întâlnite frecvent în pretinsele contacte cu cei din alte lumi.
Iată mesajul: „Vă vorbeşte Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulţi ani, unii dintre voi ne-aţi văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă, Terra. Am venit să vă avertizăm despre destinul rasei şi al lumii voastre şi intenţionăm să vă sfătuim cu înţelepciune pentru a putea să comunicaţi semenilor voştri, care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptaţi, pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care ameninţă atât lumea voastră, cât şi alte lumi din jurul vostru. Această intervenţie este necesară pentru a putea să participaţi la Marea Trezire Spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră Terra va trece într-o nouă eră, a Vărsătorului.
Această nouă eră, a profundelor transformări, ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoinţă, mare pace şi evoluţie, cu condiţia ca aceia care vă conduc, unii dintre ei din umbră, să devină conştienţi de forţele rele care le întunecă acum judecata. Rămâneţi calmi şi ascultaţi cu atenţie ce am să vă spun, căci această şansă s-ar putea să nu se mai repete. Toate armele voastre distrugătoare şi nefaste trebuie să fie neîntârziat suprimate.
Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului, iar rasa din care faceţi parte ar putea să progreseze cu uşurinţă spre noi niveluri, mult mai elevate, de evoluţie, dacă vă veţi arăta demni de aceasta în faţa lui Dumnezeu.
Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a putea să trăiţi cu toţii împreună în iubire, pace şi bunăvoinţă. Peste tot pe această planetă mici grupuri sînt inspirate de noi şi vă învaţă deja aceasta. Ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înţelepciune a noii ere care se naşte. Sunteţi liberi să le acceptaţi sau să le respingeţi învăţăturile autentice, dar luaţi aminte, căci numai aceia care vor învăţa să trăiască în pace şi iubire, vor avea cu siguranţă acces la sferele superioare ale evoluţiei spirituale.
Trebuie să mai ştiţi că există numeroşi profeţi şi ghizi spirituali falşi ce acţionează în lumea voastră. Ei vă iau şi apoi vă consumă energia, pe care voi o numiţi bani! Şi apoi o utilizează în scopuri malefice, neoferindu-vă în schimb decât mizerii fără valoare! Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simţ şi intuiţia, Sinele vostru divin, profund vă va apăra cu uşurinţă de toate acestea.
Învăţaţi neîntârziat să fiţi atenţi la vocea voastră interioară, care vă ajută să discerneţi adevărul de eroare, permiţându-vă să evitaţi starea de confuzie, haosul lăuntric şi minciuna. Învăţaţi să ascultaţi această voce divină care se află în fiecare dintre voi şi îndreptaţi-vă pe calea evoluţiei spirituale, fiind totodată perseverenţi. Acesta este mesajul nostru către prietenii noştri.
V-am observat toate progresele pe care le-aţi făcut de mai mulţi ani, tot aşa cum voi observaţi luminile de la vehiculele noastre ce apar pe cer. Există pe Pământ şi în jurul Pământului, mai multe fiinţe decât savanţii voştri vor să admită. Suntem profund îngrijoraţi pentru voi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a vă ajuta pe drumul vostru către lumină.
Nu vă temeţi, căutaţi să vă cunoaşteţi şi să vă înţelegeţi cu adevărat pe voi înşivă, pentru a trăi în armonie şi iubire pe planeta voastră Terra! Noi cei din Comandamentul Galactic Ashtar vă mulţumim pentru atenţia acordată. Vom părăsi acum planul existenţei voastre pământeşti. Fiţi binecuvântaţi în numele iubirii supreme şi al adevărului cosmic...”


P.S. O informație de pe YouTube arată așa :
„Apocalipsa de pe 21 decembrie 2012 nu a fost prezisă doar de calendarul mayaş, ci şi de cea mai veche scriere chinezească, „I Ching” sau „Cartea Schimbărilor”.
La începutul anilor 1970, cercetătorul american Terence McKenna, care a analizat structura cărţii chinezeşti, arată, suprinzător, că lumea pare să ia sfârşit pe 21 decembrie 2012, dată care coincide cu Apocalipsa prevestită de mayaşi.
Conform unor teorii, pe 21 decembrie 2012 Terra se va alinia cu centrul Căii Lactee, polii magnetici ai Soarelui se vor inversa, iar Terra va fi dată peste cap, la propriu. Axa de rotaţie a Pământului se va înclina, polii vor ajunge la nivelul Ecuatorului, iar Terra va începe să se învârtă în sens invers. Astfel omenirea, aşa cum o ştim, va lua sfârşit.
Americanii de la Universitatea Princeton arată, însă, într-un studiu din 2006, că, în urmă cu 800 de milioane de ani, regiunea arctică s-a mutat brusc la Ecuator.”


4 comentarii:

Scorchfield spunea...

Noi, noi oamenii cum o să ne învârtim?
Tangoul va începe tot cu stângul, în mămăligă se va învârti tot așa, ceasul va merge la fel?
Dispar dreptacii, apar stângacii?
O să mai fim poeți?
O să mai batem câmpii?

Şerban Tomşa spunea...

Scorchfield,
:) S-ar părea că s-a cam terminat cu noi, așa cum suntem acum. Vom renaște întru alte valori. Spre binele tuturor factorilor cosmici implicați, e posibil ca lumea asta să dispară.

Unknown spunea...

Sfarsitul lumii?!
In fiecare secunda mor cativa oameni in lume. Pentru ei ... acesta e un ,,veritabil" sfarsit al lumii.
Hristos, in Evanghelii, se arata neputincios cand este intrebat de ucenicii Sai: cand se vor sfarsi toate? Stie doar Tatal, asa a raspuns...Se pare ca Hristos ne-a ,,mintit": nu doar Tatal stie, ci...toata lumea!! Toti stiu acum ca pe 21 decembrie vom deveni noroi, ca tina nu mai suntem de mult!
Profetii mincinoase s-au facut si se vor mai face. Nu de profetii ducem lipsa ci de bunul simt al celor care raspandesc astfel de nerozii.
Va veni si vremea cand ingerii-arhangheli vor strange timpul ca pe un sul de hartie, asa cum au profetit proorocii din vechime...Vremurile nu sunt vesnice, ci vremelnice.
Chiar astazi am vazut, in tinda unei biserici, o fresca cu Jdecata viitoare, plina de metafora si de mesaj.
Interesant in acel ,,mesaj extraterestru" e urmatorul aspect: acei extragalactici fac referire la cateva cuvinte cheie: Dumnezeu, lumina etc. Pe noi, pamanteni de astazi, iubitori de senzational, telenovele si vorbarie neincetata, ne mai misca sufleteste rostirea acelor cuvinte?
Vine Craciunul si toata lumea vorbeste despre porc, nimeni despre Hristos. Si omenirea asta poate fi innoita spiritualiceste?

Ce mai faceti domnule Serban Tomsa?
Mi-ar place sa citesc o carte de-a dvs. Sper ca acest ipotetic sfarsit al lumii ma va lasa sa-mi indeplinesc dorinta.
Am scris prea mult (si macar daca as fi scris ceva cu folos).
Spor la scris si in toate!
Noapte buna.

Şerban Tomşa spunea...

Ștefan Dumitru,
:)
Îmi va apărea un roman în această iarnă-primăvară. E de o mie de ori mai bun decât Ghețarul.
Vă mulțumesc pentru comentarii. Sunteți un oaspete drag.