marți, 31 decembrie 2013

LA MULŢI ANI !

Cunoscutul romancier Radu Aldulescu a postat, pe contul său de Facebook, textul de mai jos :

"Pe post de urări la început de an, vă propun o reţetă pentru un an bun:

Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de amărăciune, mândrie, ură, invidie, frică, irascibilitate şi stres. Se împarte fiecare lună în 28-31 zile, după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact un an. Fiecare zi se prepară separat: o parte muncă, o parte veselie şi umor. Se mai adaugă: trei linguri optimism, o linguriţă toleranţă, o priză de bun simţ şi o picătură de speranţă. Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug. Preparatul gata făcut se împodobeşte cu un bucheţel de curaj şi încredere în sine. Se serveşte zilnic, cu bucurie şi cu încredere inepuizabilă în Dumnezeu! Prezenta reţetă nu se compensează este gratuită şi se transmite liber de la om la om, însoţită de urare LA MULŢI ANI!

(Comunicată de Pr. Constantin Alecse, parohul Bisericii ortodoxe românești „Sf. Treime” din Los Angeles, California, SUA)"


Urez tuturor prietenilor şi cititorilor mei să aibă un An Nou luminos, plin de bucurii !
LA MULŢI ANI !

2 comentarii:

Unknown spunea...

LA MUȚI ANI LINIȘTIȚI ȘI MULTĂ SĂNĂTATE !
Noul An să fie spornic în tot ce faci !

Şerban Tomşa spunea...

Liviu,
Îţi mulţumesc, dragul meu, şi îţi întorc cu drag urările ! Să ai un an cu împliniri pe toatre planurile, dar mai ales să fii bucuros şi împăcat sufleteşte ! LA MULŢI ANI !