miercuri, 19 august 2015

Ce fel de echipă este Barcelona?

Barcelona are un singur portar : Bravo. Ter Stegen nu știe nici unde să stea când se execută o lovitură liberă, nici cum să iasă când adversarii atacă.
Catalanii au doi fundași : Jordi Alba și Pique. Restul e vraiște. Când juca Pujol, el dădea forță și încredere întregii echipe.
Barcelona are mijloc, dar îi lipsesc atacanții. Să ai un singur jucător care poate șuta pe poartă - mă refer la Messi - și acela să fie fragil fizic e un mare handicap. Inesta și ceilalți parcă au picioare de lemn și n-ar fi buni nici la rugby.
Dacă Messi nu dă randament de 200%, Barcelona este o echipă moartă. De la o vreme, piticul este marcat cu strictețe și cosit fără milă de fotbaliștii echipelor adverse, iar Barcelona nu mai joacă nimic.
Cred cu tărie Lionel Messi este cel mai bun fotbalist din lume, dar Barcelona nu intră în primele două formații europene . Cea mai puternică este Real Madrid, însă gruparea cu pricina nu găsește un antrenor pe măsura lotului. De ce marile cluburi nu au curajul să promoveze novatori ca Jurgen Klopp sau, de ce nu, Mircea Lucescu?

Niciun comentariu: